MagyarEnglishDeutsch
Kapacitás és Árak
"; ?>
Hotel:
Arrival:
Departure:
CityHotel hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy közvetlenül postafiókjába kapja meg ajánlatainkat!
Vendégkérdőív
Töltse ki kérdőívünket!
City Hotel Mátyás ***

Programok, rendezvények

The Hits turné része Budapest is. 2015. október 16-án a magyar rajongók is láthatják végre a kanadai rockbandát élőben, a Budapest Arénában!
A Sziget Fesztivál 2015-ben immár 23. alkalommal veszi majd birtokba a Hajógyári-szigetet augusztus 10. és 17. között azzal a nem titkolt szándékkal, hogy ismét elkápráztasson bennünket zenével, látvánnyal, kultúrával és mindezek elképesztő sokszínűségével!
Manu Chao 2015-ben ismét megejti a hazai vizitet, és a zenei őstehetség és nem kisebb kaliberű sleppje 2015. július 13-án, Manu Chao La Ventura néven készül majd egy újabb, borítékolhatóan (közel) telt házas domborításra a Budapest Parkban.
2015-ben a Red Bull Air Race világbajnokság visszatér a magyar fővárosba!
A Papa Roach 2015-ben ismét magyar pályán! Ezúttal a Hammer Concerts szervezésének hála, a budapesti Barba Negra Trackben mutatják meg június 14-én, hogy miért is ők az egyik legtöbbet követelt külföldi fellépő hazánkban!
Matisyahu, a reggae zene egyik legkülönlegesebb figurája 2010-es fellépése után visszatér hozzánk, hogy június 3-án Budapesten is bemutassa legújabb, Akeda című lemezét!