MagyarEnglishDeutsch
Kapacitás és Árak
"; ?>
Hotel:
Arrival:
Departure:
CityHotel hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy közvetlenül postafiókjába kapja meg ajánlatainkat!
Vendégkérdőív
Töltse ki kérdőívünket!
City Hotel Mátyás ***

Hírek, Események és Kedvezmények

Budapesti események és szállodai ajánlatok

Amennyiben érdeklik Önt a budapesti koncertekkel, rendezvényekkel és a szállodáinkkal kapcsolatos információk, kedvezmények úgy jó helyen jár.

Linkajánló
Weboldalunk egy új menüponttal bővült, ahol a fővárosban éppen aktuális programokkal, koncertekkel eseményekkel kapcsolatban találhat folyamatosan frissülő információkat. Weboldalunk ezen része továbbá azt a célt is szolgálja, hogy a Cityhotel szállodacsoporthoz tartozó szállodákra érvényes akciókról, kedvezményekről is tájékoztatást nyújtson.
Az új rovatunk rendszeres nyomon követésével tudomást szerezhet a legalacsonyabb árainkat tartalmazó Promócióinkról.

Események, Koncertek

1. Scorpions Koncert:

A banda a rockban eltöltött fél évszázadukat Return To Forever című 19. stúdióalbumukkal és egy jubileumi világkörüli turnéval ünnepli, amely május 1-én indult Kínában és 2016 tavaszán ér majd véget. A jubileumi koncertkörút hazánkat is érinti, a Scorpions február 29-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában!

Szállodáinkkal kapcsolatos Hírek

1. Valentin napi szobabekészítés csomagunk

Töltsön el egy kellemes hétvégét párjával Budapest központjában Valentin napkor és lepje meg párját egy bekészítés csomaggal.


A csomag tartalma egy üveg Törley pezsgő, illetve egy doboz Szamos marcipándesszert. A csomagot a szoba kiválasztása után tudják megvásárolni. Kérjük foglalásuk végén jelezzék, hogy milyen pezsgőt készítsünk be. (édes/száraz)

Foglalja le szállását ITT

2. Iratkozzon fel hírlevelünkre

Értesüljön elsőként Kedvezményeinkről, Titkos Árainkról, hogy mindig a legjobb feltételekkel tudjon szobát foglalni szállodáinkba.
A regisztráció ingyenes és gyorsan véghezvihető.

Regisztráljon ITT