MagyarEnglishDeutsch
Kapacitás és Árak
"; ?>
Hotel:
Arrival:
Departure:
CityHotel hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy közvetlenül postafiókjába kapja meg ajánlatainkat!
Vendégkérdőív
Töltse ki kérdőívünket!
City Hotel Mátyás ***

Hírek, Események és Kedvezmények + Budapesti események és szállodai ajánlatok

Amennyiben érdeklik Önt a budapesti koncertekkel, rendezvényekkel és a szállodáinkkal kapcsolatos információk, kedvezmények úgy jó helyen jár.

Breakfast Rates in all City Hotels
Vegyen részt nyereményjátékunkon!
Kétágyas szoba
City Hotel Mátyás Bejárat
Linkajánló
Weboldalunk egy új menüponttal bővült, ahol a fővárosban éppen aktuális programokkal, koncertekkel eseményekkel kapcsolatban találhat folyamatosan frissülő információkat. Weboldalunk ezen része továbbá azt a célt is szolgálja, hogy a Cityhotel szállodacsoporthoz tartozó szállodákra érvényes akciókról, kedvezményekről is tájékoztatást nyújtson.
Az új rovatunk rendszeres nyomon követésével tudomást szerezhet a legalacsonyabb árainkat tartalmazó Promócióinkról.

Események, Koncertek

1. Black Sabbath Koncert:

A metal banda búcsúzik, Ozzy Osbourne, Tony Iommi és Geezer Butler utoljára lesznek láthatóak turnéjuk alatt, melynek kezdőállomása Budapest.
További információk ITT!

2. SZIGET Fesztivál 2016:

Budapest egyik legnagyobb eseménye idén is a Sziget Fesztivál lesz 2016-ban. John Newman, Kodaline és a Sum41 csak pár a sok fellépő közül. Foglaljon szállást a fesztivál időszakára a City Hotelek egyikébe.

Szobaárainkért kattintson

Szállodáinkkal kapcsolatos Hírek

1.SZÁLLODAI PILLANATKÉPEK

Nézzen körbe szállodánkban még mielőtt megérkezne hozzánk! A szállodai pillanatképek valódi képet mutatnak, melynek célja, hogy jobban megismerjen minket akár a képernyő elől is. Képeink folyamatosan frissülnek.

2.NYEREMÉNYJÁTÉKUK

A City Hotelek 20 éves évfordulójának ünnepére a következő nyereményjátékkal készültünk Önöknek:
Keresse meg bármelyik szállodánkban a Születésnapi tortát + Készítsen vele egy fotót + Töltse fel a City Hotels hivatalos Facebook oldalára + Szerezze meg a legtöbb LIKE-ot = NYERJE MEG az Ingyenes tartózkodást szállodánkba.

3. STAY AND FUN Árunk 10% kedvezménnyel + Pezsgővel

Budapest nagyszerű város a szórakozásra. Megnézni a várost egy HOP ON HOP OFF buszról, beülni egy étterembe vagy éppen meginni egy kávét az egyik kávéházban csak egy pár lehetőség a sok közül. A városközpontú szálláshely és a City Hotelek által biztosított szolgáltatások (Ingyenes WIFI, egy üveg pezsgő, flexibilis lemondhatóság) pedig mind azt szolgálják, hogy az ittlét még felejthetetlenebb élményt nyújtson. - Foglalja le szállását


4. Szállás Reggelivel

Mindhárom szállodánkban reggelit is tudunk biztosítani vendégeinknek. Válassza a Reggelis szobaárat és kezdje a napot egy kávéval és reggelivel.

Reggeli árak ITT