MagyarEnglishDeutsch
Kapacitás és Árak
"; ?>
Hotel:
Arrival:
Departure:
CityHotel hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy közvetlenül postafiókjába kapja meg ajánlatainkat!
CityHotel szállodák Budapest belvárosában
Vendégkérdőív
Töltse ki kérdőívünket!
Szoba
City Hotel Pilvax ***
1052 Budapest, Pilvax köz 1-3.

Térkép: itt találja szállodánkat

Tekintse meg a City Hotel Pilvax *** (GPS: E19.055238719364 / N47.493833438115) elhelyezkedését a térképen és tervezze meg könnyedén az idevezető útvonalat. Nem kell mást tennie, mint beírnia az indulási helyet és az "Útvonal tervezése" gombra klikkelni.

Indulási hely:

Megközelítés

FOGLALJA le Szállását EGYSZERŰEN, ONLINE

Keleti Pu- City Hotel Pilvax
A Keleti pályaudvarnál szálljon fel a 7-es, 107E vagy 133-as buszra, majd 5 megálló megtétele utána szálljon le a Ferenciek terén. A téren a Petőfi Sándor utca irányába haladva érheti el a hotelt, mely balra az első keresztutcában található.

Nyugati Pu- City Hotel Pilvax
Szálljon fel az M3-as metróvonalra a Nyugati pályaudvari megállónál, 3 megálló megtétele után szálljon le a Ferenciek terén. A Ferenciek terén a metrókijárattal szembeni bal oldali lépcsőn menjen fel (”D” kijárat), majd a Petőfi Sándor utca irányába haladva érheti el a hotelt, mely balra az első keresztutcában található.

Déli Pu- City Hotel Pilvax
Szálljon fel az M2-es metróvonalra, menjen el a Deák Ferenc téri megállóig, majd szálljon át az M3-as metróvonalra (Kőbánya-Kispest irány) és a következő megállónál, a Ferenciek terén szálljon le. A Ferenciek terén a metrókijárattal szembeni bal oldali lépcsőn menjen fel, majd a Petőfi Sándor utca irányába haladva érheti el a hotelt, mely balra az első keresztutcában található.

Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Terminal 2
A hotelt legkönnyebben a reptéri transzfer kisbuszokkal vagy taxi igénybevételével tudja megközelíteni.
Ha tömegközlekedéssel szeretne a hotelhoz jutni:
Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Terminál 2-en felszállhat a 200E buszra, mellyel elérheti a Kőbánya-Kispest végállomást. Kőbánya-Kispest megállónál szálljon át a M3-as metróvonalra mellyel menjen el a Ferenciek teréig. A Ferenciek terén a metrókijárattal szembeni bal oldali lépcsőn menjen fel, majd a Petőfi Sándor utca irányába haladva érheti el a hotelt, mely balra az első keresztutcában található.

A taxiköltség a reptértől a szállodáig körülbelül 7000-9000 forint közé esik. Ez egy becsült összeg, az ár esetenként eltérhet.

Forgalmi Változás!
A Petőfi Sándor utca a Kossuth Lajos utca felől nem megközelíthető a közelben lévő építési munkálatok miatt.

Parkolási lehetőségek a hotel körül

A Vörösmarty garázs a belváros szívében a Vörösmarty tér 1. számú épület alatt található. A garázsban 2 földalatti szinten van lehetőség parkolásra.

A parkolóba a Roosevelt tér irányából az Apáczai Csere János utcán keresztül a Deák Ferenc utcából lehet behajtani. Ügyfeleink részére rugalmas parkolási lehetőségeket kínálunk; tiszta, modern, biztonságos, kényelmesen kialakított parkolóházban parkolhatják gépjárműveiket akár rövid időre, akár tartós bérleti lehetőség iránt érdeklődnek. A Vörösmarty garázs ideális helyen, a belváros egyik legfrekventáltabb csomópontjától, a Deák téri metró megállótól 5 perc sétányira, a Váci utca bejáratánál várja 24 órán keresztül a kulturált parkolást keresőket.

A Parkolóház szolgáltatásai:

• Földalatti parkolóhelyek
• Nyitva tartás: minden nap 0-24 óráig
• Kártyás beléptető rendszer
• 24 órás biztonsági szolgálat
• Kamerával őrzött parkolóhelyek
• Rezervált parkolóhely bérlés lehetősége
• Fizetés automatánál, számlaadási lehetőség
• Vizesblokkok az ügyfelek részére
• Parkolóhelyek és vizesblokkok mozgáskorlátozottak számára
• Felszínre jutás lifttel vagy lépcsőházon keresztül
• Kényelmes, széles közlekedő utak és parkolóhelyek

Parkolási díjak

Óradíj (megkezdett óránként) 500 Ft/ óra
Napijegy 2 800 Ft/nap (kedvezményes parkolási díj, kizárólag a City Hotel Pilvax vendégei részére. A kedvezményre jogosító parkolókártya a hotel recepcióján kérhető)
Éjszakai parkolás (18-08 óráig) 2 500 Ft/nap
Havi bérlet (0-24 óráig) 59 000 Ft/ hónap
Havi éjszakai bérlet (18-08 óráig) 19 000 Ft/ hónap